LB-Knauf Garant - 25 kg

Az LB-Knauf Garant egy fagyálló csempe- és járólapragasztó tixotróp (megcsúszásmentes) tulajdonságú, gyárilag előkészített száraz porkeverék, melynek ára a 25 kg-os zsákra vonatkozik.

2.699 Ft,-2.294 Ft,-/zsák
Cikkszám: K00617211Állapot: Rendelhető
Árak utoljára módosítva: 2020-06-17-07:57
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Nyomtatás

Termékleírás

Megfelelő szilárdságú, előkezelt, alapvakolattal ellátott falazatok, cement- vagy gipszkötésű aljzatok borítására szolgáló kő- és kerámiaburkolatok ragasztására használható beltérben. A LB-Knauf Garant ragasztó olyan beltéri felületeknél alkalmazható, ahol a burkolatok általános terhelésnek vannak kitéve.

  • Fűtetlen belső terekhez is
  • Fagyálló
  • Kis és közepes lapokhoz (900 cm²-ig)
  • Kiadósság: 3–6 kg/m2, 4–9 m2/zsák
  • Kiszerelések: 25 kg
  • Beltérben
  • Nedvszívó, porózus lapokhoz
  • Normál igénybevételű felületekre

A LB-Knauf Garant fagyálló csempe- és járólapragasztó tixotróp (megcsúszásmentes) tulajdonságú, gyárilag előkészített száraz porkeverék, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt kell vízzel összekeverni ahhoz, hogy burkolásra kész ragasztóanyagot kapjunk.

A LB-Knauf Garant ragasztó az MSZ EN 12004 szabványnak megfelelően készül. Kötőanyaga cement ill. fehércement, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.

Feldolgozás

Követelmények az alapfelülettel szemben, a ragasztást megelőző műveletek: A ragasztandó felület legyen megfelelő szilárdságú, száraz, tiszta, por- és szennyeződésmentes. A vízoldható falfestéket, könnyen mozgó részeket el kell távolítani, a nagyobb repedéseket, hornyokat, mélyedéseket alapvakolattal ill. aljzatkiegyenlítővel ki kell igazítani. Az alapfelületek síkbeli eltérésének maximális megengedett mértékét a DIN18202 szerint javasolt meghatározni. A stabil festékbevonatokat csiszolással kell érdesíteni.

A ragasztót fogazott glettvassal kenjük fel az alapfelületre, először a felületen teljes fedéssel áthúzzuk, majd fogas simítóval átfésüljük. A burkolólapokat enyhe nyomással helyezzük el a felületen. Hosszabb várakozási idő elteltével esetleg keletkező bőrösödésnél újra hordjuk fel a ragasztót.

 

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.