LB-Knauf Kontakt CT tapadóhíd betonfelületek javításához - 20 kg

A weboldalon feltüntetett LB-Knauf ReCon Kontakt CT ár bruttó ár.

9.525 Ft,-8.096 Ft,-/zsák
Cikkszám: K00619791Állapot: Rendelhető
Árak utoljára módosítva: 2020-06-17-07:57
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Nyomtatás

A ReCon Kontakt CT gyárilag előkevert, cement és polimer tartalmú termék, amely tapadóhídként ill. betonacél korrózióvédelmére is alkalmas.

Tulajdonságok

  • Acélbetétek korrózió elleni védelmére is
  • Kül- és beltéri felhasználás

Előnyök

  • Magas tapadószilárdság
  • Könnyű feldolgozhatóság
  • Csekély repedési hajlam
  • A betonacél szempontjából ideális pH (12-13)

Alkalmazások: Beton és vasbeton szerkezetek R3 osztályú javítására alkalmas nagyszilárdságú durva javítóhabarcs. Lakó-, ipari- és középületek beton felületeinek javítására, mint: hidak, felüljárók, vasbeton oszlopok, zsaluzott betonszerkezetek, kerítések, lábazatok, homlokzati elemek (párkány, ablakkeret, osztópárkány stb.), vasbeton aknák fala, beton aljzatok (burkolat fogadására), lejtésképzés kialakítása (terasz, medence, zuhanyzó stb.), attikák, mellvédfalak, parapet- és egyéb vasbeton panelek javítása. Alkalmazásával biztosítható a betonszerkezetek javításához alkalmazott habarcs megfelelő tapadószilárdsága és biztosítja a betonacélok korrózióvédelmét.

Követelmények az alapfelülettel szemben, a ReCon Kontakt CT felhordását megelőző műveletek:
A betonfelület legyen megfelelő szilárdságú, por- és szennyeződésmentes (zsaluzott felületek esetén a formaleválasztó olajat el kell távolítani!). A károsítókkal telített, roncsolódott, málló, porló részeket el kell távolítani. A betonacélokat a szükséges mértékig fel kell tárni és a felületét a korrodált részektől mechanikai úton meg kell tisztítani, különben nem biztosítható az elvárt tapadás. A fém és az ásványi felületi részeket is ReCon Kontakt CT tapadóhíddal kell előkezelni.

A ReCon Kontakt CT feldolgozása:
A rozsdás betonacélt ill. a nem megfelelő tisztaságú betonfelületet mechanikai módszerrel (pl. homokfúvás) meg kell tisztítani és a szerkezetet elő kell nedvesíteni. Közvetlen a felhasználás előtt az anyagot a hozzáadott vízzel kézi keverőgéppel csomómentesre keverjük. 5 percig állni hagyjuk, és még egyszer átkeverjük. A tapadóhidat teddy hengerrel vagy ecsettel kenjük fel az alapfelületre. Mindig a friss réteget a frissre hordjuk fel.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.