Tisztelt Vásárlónk! Webáruházunkban az online bankkártyás fizetés jelenleg nem üzemel, fejlesztés alatt áll. A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:00 óráig tartanak nyitva. Üllői telepünk április 1 és 13. között zárva tart. XVII. kerületi telepünk hétköznapokon 07:00-től 15:00-óráig tart nyitva, április 4-én szombaton, és április 11-én szombaton zárva tartunk. Megértésüket köszönjük.

LB-Knauf CT-Fix általános betonjavító habarcs - 25 kg

Gyárilag előkevert, cementbázisú finom javítóhabarcs műgyanta és egyéb speciális adalékokkal. A megadott ár bruttó ár.

2.953 Ft,-2.510 Ft,-/zsák
Cikkszám: K00619741Állapot: Rendelhető
Árak utoljára módosítva: 2020-01-24-11:03
48 zsák / raklap
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Nyomtatás

Alkalmazások:
Időjárásnak kitett kültéri beton, vasbeton és egyéb ásványi felületek javítására, átvonására. Alkalmas tégla, zsalukő, vasbeton falazatok vékony rétegű átvonására, kerítések, lábazati felületek kialakítására. Használható többrétegű lejtésképzéséhez, paneles épületek hőszigetelés előtti javítási és felületképzési feladataihoz. A CT-Fix-el készített felület alakalmas befejező réteg fogadására, mint: festék, színezővakolat, hideg- vagy melegburkolat stb. 

  • Finomszemcsés
  • Könnyen feldolgozható
  • Bel- és kültéri felhasználás
  • Vékony rétegben felhordható
  • Kézi feldolgozhatóságú
  • Időjárási körülményeknek jól ellenálló
  • Anyagában besimítható
  • Anyagszükséglet: kb. 1,7 kg/m2 /mm 1 zsák (20 kg) 3-4 m²-re elegendő 3 mm rétegvastagságban.

Alapfelülettel szembeni követelmények:
Az átvonandó felület legyen megfelelő szilárdságú, száraz, tiszta, por- és szennyeződésmentes. Nagy tapadás eléréséhez alapfelület előkészítéshez Kontakt CT tapadóhíd alkalmazása javasolt. A falazatok legyenek a szabványnak megfelelő minőségűek.

Feldolgozás:
Közvetlen a felhasználás előtt az anyagot a hozzáadott vízzel kézi keverőgéppel csomómentesre keverjük, 5 percig állni hagyjuk és még egyszer átkeverjük. A habarcsot glettvassal kenjük fel az alapfelületre. A termék anyagában besimítható, ez a felhordással történhet egy munkafázisban. A felületet még a javítóhabarcs friss állapotában javasolt kialakítani, mert kötés után a felület nehezen csiszolható, alakítható.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.