Figyelem! Webáruházunkban az árak szerkesztése folyamatban van, ezért az online megrendelés ideiglenesen szünetel. Kérjük, küldje el ajánlatkérését az arajanlat[kukac]gras.hu email címre.

Cemix CT Max T - 25 kg

A ReCon CT-max T egy gyárilag előkevert javítóhabarcs. A megadott ár bruttó ár.

Figyelem! Ez a termék már nem rendelhető.
48 zsák / raklap
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Nyomtatás

A ReCon CT-max T gyárilag előkevert, cement és polimer tartalmú tixotróp javítóhabarcs max. 4 mm-es szemcsemérettel. A felhasználás előtt, vízzel kell összekeverni. Cement kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és speciális adalékokat tartalmaz.

Tulajdonságok

 • R3 osztályú javítóhabarcs
 • Kül- és beltéri felhasználás
 • Tixotróp
 • Állékony

Elônyök

 • Fej feletti munkavégzéshez ideális
 • Nagy kezdeti szilárdság
 • Magas tapadószilárdság
 • Könnyű feldolgozhatóság
 • Nagy rétegvastagság (0-60 mm)
 • Csekély repedési hajlam
 • A betonacél szempontjából ideális pH (12-13)

Alkalmazások:
Beton és vasbeton szerkezetek R3 osztályú javítására alkalmas nagyszilárdságú durva javítóhabarcs. Lakó-, ipari- és középületek beton felületeinek javítására, mint: hidak, felüljárók, vasbeton oszlopok, zsaluzott betonszerkezetek, kerítések, lábazatok, homlokzati elemek (párkány, ablakkeret, osztópárkány stb.), vasbeton aknák fala, beton aljzatok (burkolat fogadására), lejtésképzés kialakítása (terasz, medence, zuhanyzó stb.), attikák, mellvédfalak, parapet- és egyéb vasbeton panelek javítása. Alkalmazásával biztosítható a megfelelő betontakarás és a felület durva kiegyenlítése. Állékony, tixotróp tulajdonságának köszönhetően különösen alkalmas fej feletti munkavégzés esetén (mennyezet, áthidalógerenda, vasbeton lépcső alsó felülete, alagút stb.)

Követelmények az alapfelülettel szemben, az ReCon CT-Max T felhordását megelőző műveletek:
A betonfelület legyen megfelelő szilárdságú, por- és szennyeződésmentes (zsaluzott felületek esetén a formaleválasztó olajat el kell távolítani!). A károsítókkal telített, roncsolódott, málló, porló részeket el kell távolítani. A betonacélokat a szükséges mértékig fel kell tárni és a felületét a korrodált részektől mechanikai úton meg kell tisztítani, különben nem biztosítható az elvárt tapadás. A fém és az ásványi felületi részeket is ReCon Kontakt CT tapadóhíddal kell előkezelni. A rozsdás betonacélt ill. a nem megfelelő tisztaságú betonfelületet mechanikai módszerrel (pl. homokfúvás) meg kell tisztítani és a szerkezetet elő kell nedvesíteni, majd Kontakt CT tapadóhíddal átkenni. A Recon CT-Max T betonjavító habarcsot a friss tapadóhídra kell felhordani.

Feldolgozás: Közvetlen a felhasználás előtt az anyagot a hozzáadott vízzel, kézi keverőgéppel csomómentesre keverjük (max. 600 ford/perc). 5 percig állni hagyjuk, és még egyszer átkeverjük. Megfelelő rozsdamentes szerszámmal a kívánt rétegvastagságban dolgozzuk fel az alapfelületre. Mindig friss réteget a frissre hordjuk fel. Ügyeljünk a megfelelő tömörítettségre és üregmentességre.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.