LB-Knauf MM1 falazóhabarcs Hf 10 - 40 kg

Az LB-Knauf MM 1 falazóhabarcs egy gyárilag előkevert szárazhabarcs. A megadott ár bruttó ár.

Figyelem! Ez a termék már nem rendelhető.
A termékből csak egész raklap rendelhető, raklapbontás nem lehetséges. (30/raklap)
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Nyomtatás

Az MM 1 falazóhabarcs gyárilag előkevert szárazhabarcs, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt vízzel kell összekeverni. Cement és mész kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.

Tulajdonságok

  • >1 N/mm² nyomószilárdság
  • 2 mm-es max. szemcseméret
  • 10-15 mm rétegvastagság
  • Anyagszükséglet: kb. 1,8 kg/1 liter habarcs

Elônyök

  • Könnyen feldolgozható
  • Kül- és beltérben használható
  • Kiváló, ellenőrzött, egyenletes minőség
  • Kézi és gépi feldolgozhatóságú

Alkalmazások
Az MM 1 falazóhabarcs új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok falazatainak felépítésére szolgáló építőelemek (vázkerámia, tégla, betonblokk, gázbeton, stb.) falazóhabarcsa. A statikai terveknek megfelelően, a különböző terheléstől függően tartófalak, vázkitöltő falak építésére használhatjuk.

Követelmények az alapfelülettel szemben, az MM 1 felhordását megelőző műveletek:
Az MM 1 falazóhabarcs felhasználásánál a fogadófelületet és a falazóelemeket a tervezői és a falazóelem gyártói előírásoknak megfelelően kell előkészíteni.

Az MM 1 feldolgozása:
Az MM 1 falazóhabarcsot az építkezés helyszínén keverjük össze vízzel. Keverése történhet betonkeverőben, horizontális keverővel (pl. PFT HM24), kézi keverőgéppel (megfelelő keverőszárat használva) vagy kézzel. Felhordása kézzel, hagyományos kőműves szerszámokkal, a falazási technológia betartásával, +5°C és +25°C közötti hőmérsékleten ajánlott. A javasolt habarcsvastagság 10-15 mm. A falazatok elkészítésénél mindig vegyük figyelembe a falazóelem gyártójának műszaki előírásait. Ha a falazóelem gyártó másként nem rendelkezik, akkor egyaránt töltsük ki a vízszintes és a függőleges fugákat.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.