Cemix Homlokzati és Natúrkőszilikon - szürke

Homlokzati és Natúrkôszilikon hézagtômítô anyag. A megadott ár bruttó ár.

Figyelem! Ez a termék már nem rendelhető.
0 tubus / raklap
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Nyomtatás

A Homlokzati- és Natúrkôszilikon kiváló minôségû, rugalmas, semleges térhálósodással megszilárduló szilikonból készült, oldószermentes hézagtômítô anyag.

Elônyök

  • Fém profilok csatlakozásánál, tükör ragasztáshoz
  • Neutrális kémhatás
  • Bármely laptipushoz
  • Vegyszerrel terhelt környezetben
  • Természetes kövek illesztéséhez

Alkalmazási terület

A Homlokzati- és Natúrkôszilikon különösen alkalmas építmények vakolt, illetve festett homlokzati fugáinak, hôszigetelô rendszerek, ablak- és ajtótokok csatlakozó hézagainak tartós tömítésére. Natúrkôbôl (márványból, gránitból, egyéb természetes kövekbôl) készült homlokzati elemek, külsô és belsô burkolatok rugalmas fugáinak kialakítására használható.

Követelmények az alapfelülettel szemben: Az alapfelületnek tisztának, pormentesnek, olajmentesnek és megfelelôen szilárdnak kell lennie. A Homlokzati- és Natúrkôszilikon nem igényel elôzetes alapozást.

A Homlokzati- és Natúrkôszilikon feldolgozása: A kiömlônyílásnál vágjuk fel a kartust, helyezzük fel a fúvókát, és a fuga szélességének megfelelôen 45°C-ban vágjuk le a csúcsát. Tegyük be a kartust a kinyomópisztolyba. Ragasszuk le a fuga két szélét ragasztó-anyaggal, és töltsük ki a fugát szilikonnal. Mosogatószerrel benedvesített ujjal simítsuk el a felületet, majd nyomban távolítsuk el a ragasztószalagot.

 

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.