LB-Knauf NivoSpachtel padlókiegyenlítő - Elsősegély a sérült padlónak!

2020-04-15 14:19 - Új fejlesztéssel rukkolt elő nemrégiben a Lasselsberger-Knauf. Az LB-Knauf NivoSpachtel 3-20 névre keresztelt padlókiegyenlítő termék segítségével a padló jól körülhatárolható hibáit lehet mindössze néhány óra alatt kijavítani.

Mit tegyünk, ha lejt az aljzat, és burkolás előtt nem tudunk aljzatkiegyenlítőt sem használni a felületi hibák kiegyenlítésére?

Ebben nyújt segítséget a Lasselsberger-Knauf legújabb fejlesztése, a NivoSpachtel 3-20 névre keresztelt gyorskötő padlókiegyenlítő tapasz. A termék elsősorban a cementkötésű alapfelületek kisebb, jól körülhatárolható hibáinak kijavítására használható.

Kültéren és beltérben is egyaránt alkalmazható, és a padlófűtés vagy az intenzív vízterhelés sem jelent akadályt. Ahogy a termék nevéből is kiderül, NivoSpachtel 3 és 20 milliméteres rétegvastagságban hordható fel. Gyorskötő tulajdonságának is köszönhetően ideális forgalmas terek, folyosók vagy lépcsők burkolat előtti kijavítására, hiszen a javított terület már 6 óra múlva terhelhetővé is válik.

Figyelem! Az LB-Knauf NivoSpachtel padlókiegyenlítő nem helyettesíti az LB-Knauf CT-Max szerkezetjavító habarcsot, nem alkalmas végső burkolatlan felület kialakítása, tartószerkezeti javítások, vagy ipari igénybevétel esetén.

A termék 5 és 25 kg-os kiszerelésekben kapható.

Kapcsolódó termékek

Cemix Nivospachtel 3-20 - 25 kg

Cemix Nivospachtel 3-20 - 25 kg

Cikkszám: K00618331 Rendelhető
7 823 Ft