Szállítással kapcsolatos információk

A szállítási szolgáltatás térítés ellenében vehető igénybe. Az Lasselsberger-Knauf Kft. darus autóval 2.050 Ft,-+ÁFA / tonna fuvardíjat, valamint 15.000 Ft,-+ÁFA / db / megrendelés fuvarköltség pótlékot számít fel. A feltüntetett árak érvényesek az ország (Magyarország) teljes területére.

Amennyiben behajtás köteles a szállítási cím, ezt kérjük felénk jelezni, és a szállítás megkezdése előtt megküldjük a szállító gépjármű rendszámát.Figyelem! A termékek kiszállítása 40 tonna össztömegű gépjárművel történik. A gyártó Budapest területére a behajtási engedélyt központilag intézi, Budapesten kívül a megrendelő feladata a behajtási engedély beszerzése.

Vevő a szállítást megelőző munkanapokon déli 12 óráig jogosult a megrendelt szállítási szolgáltatás módosítására, lemondására. A rakodás napján déli 12 óra után a Vevő részéről érkező szállítási szolgáltatás módosítása vagy lemondása esetén az Eladó jogosult ezzel kapcsolatban felmerült költségei továbbszámlázására. Fagyveszélyes termékek szállítása +5°C fok alatti időjárási viszonyok között kifejezetten a Vevő felelősségére és a Vevő fuvareszközével történhet.Kivételes esetben az Eladó külön ajánlat alapján, speciális fuvareszközzel teljesíthet szállítási szolgáltatást, amelynek minden költségét a Vevő köteles vállalni.

Ha az áru átvételének címe nem egyezik meg a számlázási címmel, a Vevő köteles megadni az áruk átvételi helyét, és megnevezni az átvevőt, valamint megadni annak elérhetőségeit.

Teljesítés szállítási szolgáltatás nélkül

A megrendelés teljesítésének helye a gyártó bugyi telephelye (2347 Bugyi, Vasvári Pál utca 4.). Ha a Vevő, vagy annak megbízott fuvarozója érkezik a megrendelt termék(ek)ért, a túlsúlyos, illetve a tengelyenkénti súlytöbblettel rendelkező gépkocsit a gyártónak nem áll módjában telephelyéről kiengedni, ameddig a súlytöbblet elhárítása nem történik meg.

Raklapok kezelése

A gyártó minden termékét a raklapelőírásnak megfelelő EUR raklapon szállítja. Az eladó csak a tőle származó, és 2 hónapon belül visszaszállított, a raklapelőírásnak megfelelő minőségű, tiszta, használatra alkalmas állapotban lévő raklapot köteles visszavenni.

A telephelyünkre visszaszállított raklapok raklap betéti díját 10 munkanapon belül visszautaljuk, vagy mivel a termék EUR raklapra van csomagolva, ezért azt bármelyik raklap visszaváltó telepen értékesíteni tudja. (szabadáras termék)