Cemix Flex G flexibilis csempe és járólapragasztó - 25 kg

A Cemix Flex G egy gyárilag előkészített száraz porkeverék, melynek ára a 25 kg-os zsákra vonatkozik.

Bruttó eladási ár: 3 381 Ft/zsák (2 662 Ft + ÁFA)
Cikkszám: K00617451Állapot: Rendelhető
A feltüntetett ár kedvezményes webshop ár, nem tartalmazza a szállítás és a raklapok költségét.
Árak utoljára módosítva: 2024-04-02-09:13
48 zsák / raklap
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Nyomtatás

Termékleírás

A Flex G csempe- és járólapragasztó tixotróp (megcsúszásmentes) tulajdonságú, gyárilag előkészített száraz porkeverék, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt kell vízzel összekeverni ahhoz, hogy burkolásra kész ragasztóanyagot kapjunk. A Gres ragasztó az MSZ EN 12004 szabványnak megfelelően készül. Kötőanyaga cement, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.

  • flexibilis
  • gres- és kerámia lapokhoz
  • padló- és falfűtéshez

Alkalmazások

  • kis- és közepes lapokhoz is (900 cm2 -ig)
  • beltérben és fedett kültérben
  • fűtetlen belső terekben (pl. nyaraló) is
  • padló- és falfűtés esetén is
  • gres- és kerámia lapokhoz

Feldolgozás

Követelmények az alapfelülettel szemben, a ragasztást megelőző műveletek:
A ragasztandó felület legyen megfelelő szilárdságú, száraz, tiszta, por- és szennyeződésmentes. A vízoldható falfestéket, könnyen mozgó részeket el kell távolítani, a nagyobb repedéseket, hornyokat, mélyedéseket alapvakolattal ki kell kenni. Az alapfelületek síkbeli eltérésének maximális megengedett mértékét a DIN18202 szerint javasolt meghatározni. A stabil festékbevonatokat csiszolással kell érdesíteni.

AljzatelőkészítésG

ipsz kötőanyagú falak vagy vakolatok, gipszkarton falak burkolásakor Tiefengrund, gipsz kötőanyagú esztrichek és önterülő padlókiegyenlítők esetén Estrichgrund alapozót kell használni a ragasztás előtt. A ragasztó felhordása előtt a falfelületet a falazat nedvességtartalmától függően elő kell nedvesíteni. A ragasztás megkezdése előtt a csempe vagy járólap ragasztandó felületéről a szennyeződéseket nedves szivaccsal távolítsuk el!

A ragasztót fogazott glettvassal kenjük fel az alapfelületre, először a felületen teljes fedéssel áthúzzuk, majd fogas simítóval átfésüljük. A burkolólapokat enyhe nyomással helyezzük el a felületen. Hosszabb várakozási idő elteltével esetleg keletkező bőrösödésnél újra hordjuk fel a ragasztót.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.