Cemix EpoxiFix 2K fehér - 7 kg

Kétkomponensű, oldószermentes, vízzel emulgeálható, epoxi ragasztó. A megadott ár a 7 kg-os zsákra vonatkozik.

Bruttó eladási ár: 28 804 Ft/vödör (22 680 Ft + ÁFA)
Cikkszám: K00668000Állapot: Rendelhető
A feltüntetett ár kedvezményes webshop ár, nem tartalmazza a szállítás és a raklapok költségét.
Árak utoljára módosítva: 2023-02-06-14:49
22 vödör / raklap
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Nyomtatás

Termékleírás

Kétkomponensű, oldószermentes, vízzel emulgeálható, epoxi ragasztó. Fagyálló, ellenáll a vegyi anyagoknak, különböző sóknak, híg savaknak és lúgoknak, tengervíznek.

Tulajdonságok:

  • Gres, mozaik, kő és kerámia burkolatokhoz
  • Fokozott vegyi ellenálló-képességű
  • Padló- és falburkolatokhoz

Előnyök:

  • Oldószermentes
  • Vegyszerálló
  • Nagy szilárdságú

Alkalmazások:

Használható ragasztóként kerámiaburkolat esetében oldalfalaknál- és padlóknál, üvegmozaiknál és üvegtéglánál, termálfürdőkben, uszodában élelmiszeriparban, egészségügyi és mezőgazdasági létesítményeknél, különböző rendeltetésű laboratóriumokban, erkélyeken és teraszokon, kül- és beltérben.

Kiemelet alkalmazás:

Nagy vegyszerálló képességének és tartósan rugalmas tulajdonságának köszönhetően ideális ipari, és fokozott higiéniai követelményű területekre. Mindig csak annyi ragasztót keverjünk össze, amennyit a megadott bedolgozási időn belül fel tudunk használni. Keverési idő az eredeti vödörben min. 2 perc, majd a keveréket egy másik edénybe töltve még újbóli átkeveréssel válik az anyag bedolgozásra alkalmassá. Szükség estén a bedolgozhatóság megkönnyítésére kis mennyiségű víz (max. 10 ml/kg) hozzáadása megengedett. A ragasztó felhordása a burkolási gyakorlatban szokásos eljárásnak megfelelően 3-8 mm -es fogazott simítóval történik. A burkolólapok felületéről a még meg nem szilárdult anyagot a burkolást követően vizes viszkóz szivaccsal távolítjuk el. EpoxiFix habarcs felhordásakor az alapfelület hőmérséklete legalább +10 °C legyen! Az így elkészített felület 24 óra múlva járható, 3 nap után terhelhető, 7 nap után vegyszerálló

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.