Cemix Nivo SP 0-20 - 25 kg

Cemix Nivo SP 0-20 egy nagyszilárdságú önterülő aljzatkiegyenlítő beltérbe. A megadott ár a 25 kg-os kiszerelésre vonatkozik.

Bruttó eladási ár: 4 439 Ft/zsák (3 495 Ft + ÁFA)
Cikkszám: K00618321Állapot: Rendelhető
A feltüntetett ár kedvezményes webshop ár, nem tartalmazza a szállítás és a raklapok költségét.
Árak utoljára módosítva: 2024-04-02-09:13
48 zsák / raklap
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Nyomtatás

Termékleírás

A Cemix Nivo SP 0-20 önterülő padlókiegyenlítő alkalmazható közvetlenül a nyers, alapozott betonaljzatra, cement és kalcium-szulfát esztrichre, megtisztított régi cement- ill. kerámialap-burkolatra felületkiegyenlítőként 20 mm rétegvastagságig. A felhordott padlókiegyenlítő réteg nagy szilárdságú, kiszáradás után tetszőleges anyaggal burkolható. Fokozott igénybevételeknek is ellenáll (pl. görgős szék).

Műszaki adatok

  • Önterülő
  • 0-20 mm vastagságban
  • Beton, műkő, mozaik, cement- és kalciumszulfát esztrich felületre
  • Meglévő hidegburkolatra
  • Felújításokhoz, átalakításokhoz és új építéshez
  • Nagy forgalmú terekhez is
  • Kiadósság: 1,6 kg/m2/mm
  • Kiszerelések: 25 kg

Alkalmazási terület:

A Cemix NivoSP 0-20 nagyszilárdságú önterülő aljzatkiegyenlítő régi és új lakóépületek, középü-letek beltéri beton, cement és kalciumszulfát esztrich aljzatainak kiegyenlítésére alkalmas, valamint alkalmazható kerámialap-burkolatra felületkiegyenlítőként, 0-20 mm vastagságban. Fokozott igénybevételnek (pl. görgős szék) is ellenáll.

Követelmények az alapfelülettel szemben, az aljzatkiegyenlítést megelőző műveletek:

A kiegyenlítendő felület legyen megfelelő szilárdságú, száraz, tiszta, por- és szennyeződésmentes.

Aljzatelőkészítés:

A felületet a Cemix Nivo SP 0-20 nagyszilárdságú önterülő aljzatkiegyenlítő felhordása előtt 1 nappal Lasselsberger-Knauf Estrichgrund alapozóval (erősen nedvszívó alapfelület esetén) ill. Haftemulsion vagy Kontakt B Plus alapozóval (nem nedvszívó alapfelület esetén) előkezelni szükséges. Erősen nedvszívó felületeket kétszer kell alapozni.

Alapfelületek: beton, műkő, mozaik, cementesztrich, kalciumszulfát esztrich, meglévő burkolat

Feldolgozás:

Az aljzatkiegyenlítőt az építkezés helyszínén keverjük össze vízzel kézi keverőgéppel vagy PFT vakológéppel. A keverést mindaddig végezzük, míg az anyag homogén, csomómentes nem lesz. A Cemix Nivo SP 0-20 aljzatkiegyenlítőt vödörből végzett terítéssel hordjuk fel a megfelelően előkészített aljzatra, kilevegőztetését tüskéshengerrel segítjük. 15 mm-nél nagyobb rétegvastagságnál használjunk bedolgozó keretet. Sarkoknál szükség esetén a felületet kőműveskanállal vagy glettvassal kiigazíthatjuk.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.