Tisztelt Látogató! Webáruházunkban az online bankkártyás fizetés jelenleg nem üzemel, fejlesztés alatt áll. Megértését köszönjük.

LB-Knauf Ágyazóhabarcs - 40 kg

A Lasselsberger-Knauf ágyazóhabarcs egy gyárilag előkészített száraz porkeverék. A megadott ár bruttó ár.

1.718 Ft,-1.461 Ft,-/zsák
Cikkszám: K00617091Állapot: Rendelhető
Árak utoljára módosítva: 2020-01-24-11:03
30 zsák / raklap
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Nyomtatás

A Lasselsberger-Knauf ágyazóhabarcs gyárilag előkészített száraz porkeverék, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt kell vízzel összekeverni ahhoz, hogy ágyazásra kész anyagot kapjunk. Kötőanyaga cement, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz

  • Természetes és műkövek, betonlapok vastagágyazására
  • Pinceburkoló téglák és kerámialapok vastagágyazására

Követelmények az alapfelülettel szemben, az ágyazást megelőző műveletek: Az alapfelület legyen megfelelő szilárdságú, száraz, tiszta, por- és szennyeződésmentes. A burkolatok hátoldalán található szennyeződéseket is távolítsuk el!

Aljzatelőkészítés: Az Ágyazóhabarcs felhordását megelőzően a felületet kellősíteni kell, erre a Lasselsberger-Knauf Kontakt ZE tapadóhíd megfelelő.

Feldolgozás: A földnedves Ágyazóhabarcs felhordása hagyományos burkolószerszámokkal történik, a rétegvastagság 2-3 cm lehet. A beállított szintre húzzuk és tömörítjük az anyagot, majd cementtejjel megöntözzük. Az előkészített habarcságyba fektetjük a burkolatokat.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.