LB-Knauf Eurosan VS eurosan gúzoló - 40 kg

Az LB-Knauf Eurosan VS gúzoló egy gyárilag előkevert szárazhabarcs. A megadott ár bruttó ár.

5.334 Ft,-4.534 Ft,-/zsák
Cikkszám: K00551101Állapot: Rendelhető
Árak utoljára módosítva: 2020-06-17-07:57
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Nyomtatás

Az Eurosan VS gúzoló gyárilag előkevert szárazhabarcs, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt, vízzel kell összekeverni. Szulfátálló cement kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.

Tulajdonságok

  • WTA rendszertanúsítással rendelkezik
  • Szulfátálló
  • Hidrofób tulajdonságú
  • Nagy szilárdságú
  • Nagy szemcseméretű

Előnyök

  • Csökkenti és kiegyenlíti a nedvszívást
  • Jó tapadást biztosít

Alkalmazások:
Az Eurosan VS gúzoló kül- és beltéri, vizes, sóterhelt falazatok alapvakolás előtti, tapadást javító előfröcskölő anyaga. Alkalmas az Eurosan felújító és javító, szárító vakolatok felhordása előtti felület előkészítésre. Alkalmazásával a falfelület egyenletesen nedvszívó lesz.

Követelmények az alapfelülettel szemben, az Eurosan VS felhordását megelőző műveletek:
Az Eurosan VS gúzolót olyan alapfelületekre hordjuk fel, amelyek megfelelő szilárdságúak, por- és szennyeződésmentesek. A meglévő vakolatot verjük le a nedvesedés szintje felett 0,5 m magasságig és távolítsuk el a laza fugarészeket. A falazatok hibáit a vakolás megkezdése előtt legalább három nappal ki kell javítani. El kell távolítani a könnyen mozgó részeket. A falfelületek nagyobb réseit, hornyait Eurosan AP kiegyenlítő vakolattal kikenjük, hogy a felület közel egyenletes legyen, majd érdesre le kell húzni. Felhordását megelőzően a falfelületet a falazat nedvességtartalmától függően Eurosan H pórushidrofóbizáló alapozóval (talajszint felett) vagy Eurosan W vízeloszlató alapozóval (talajszint alatt) kell előkezelni.

Az Eurosan VS feldolgozása:
A Eurosan VS gúzolót az építkezés helyszínén keverjük össze vízzel. Keverése történhet betonkeverőben, horizontális keverővel (pl. PFT HM24), esetenként keverőgéppel (megfelelő keverőszárat használva) vagy kézzel. A keverési idő betonkeverőben kb. 5 perc. Felhordása hagyományos kőművesszerszámokkal (kőművesserpenyővel), hálózatosan, a felület 50%-os borítottságával, +5 °C és +25 °C közötti hőmérsékleten ajánlott felhordani.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.