Cemix Eurosan FP eurosan simítóvakolat - 25 kg

Az Eurosan FP simítóvakolat egy gyárilag előkevert szárazhabarcs. A megadott ár bruttó ár.

Bruttó eladási ár: 4 521 Ft/zsák (3 560 Ft + ÁFA)
Cikkszám: K00550721Állapot: Rendelhető
A feltüntetett ár kedvezményes webshop ár, nem tartalmazza a szállítás és a raklapok költségét.
Árak utoljára módosítva: 2023-02-06-14:49
30 zsák / raklap
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Nyomtatás

Az Eurosan FP simítóvakolat gyárilag előkevert szárazhabarcs, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt, vízzel kell összekeverni. Fehércement és mész kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.

Tulajdonságok

  • Fehér színű
  • Jó páraáteresztő képességű
  • Víztaszító
  • Nagy szilárdságú

Előnyök

  • Felülete beszivacsolható,
  • vagy anyagában glettelhető

Alkalmazások: Az Eurosan FP simítóvakolat új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok falazatainak páraáteresztő, simító vakolata. Az Eurosan FP simítóvakolatot Eurosan kézi vagy gépi alapvakolatokra hordhatjuk fel. Az ilyen módon elkészített felület csak páraáteresztő festékkel festhető.

Követelmények az alapfelülettel szemben, az Eurosan FP felhordását megelőző műveletek: Az Eurosan FP simítóvakolatot olyan alapfelületekre hordjuk fel, amelyek megfelelő szilárdságúak, porés szennyeződésmentesek. Ha Eurosan EP szárítóvakolat, WTA Eurosan OP felsővakolat vagy Eurosan TP trasszvakolat simítóvakolataként használjuk, akkor azok száradása után, de legkésőbb a felhordásuk után egy héten belül hordjuk fel.

Az Eurosan FP feldolgozása: Az Eurosan FP simítóvakolatot az építkezés helyszínén keverjük össze vízzel. Keverése történhet betonkeverőben, horizontális keverôvel (pl. PFT HM24), esetenként keverőgéppel (megfelelő keverőszárat használva) vagy kézzel. Felhordása glettvassal, +5 °C és +25 °C közötti hőmérsékleten ajánlott. A javasolt rétegvastagságot az alapvakolat felületének minősége szabja meg. Amennyiben teljesen sima felület kialakítása az igény, úgy a felhordott simítóhabarcsot szivacsos dörzsölővel egyenletesen eldolgozzuk, majd a felületet átgletteljük.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.