Cemix Trassputz VS Special G trasszvakolat gúzolója - 40 kg

A Trassputz VS trasszvakolat gúzoló egy gyárilag előkevert szárazhabarcs. A megadott ár bruttó ár.

Bruttó eladási ár: 7 478 Ft/zsák (5 888 Ft + ÁFA)
Cikkszám: K00270001Állapot: Rendelhető
A feltüntetett ár kedvezményes webshop ár, nem tartalmazza a szállítás és a raklapok költségét.
Árak utoljára módosítva: 2023-02-06-14:49
30 zsák / raklap
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Nyomtatás

A Trassputz VS trasszvakolat gúzoló gyárilag előkevert szárazhabarcs, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt, vízzel kell összekeverni. Trassz és mész kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.

Tulajdonságok

  • Csökkenti és kiegyenlíti a nedvszívást
  • Jó tapadást biztosít
  • Nagy szilárdságú
  • Nagy szemcseméretű

Előnyök

  • Műemléki épületeknél is alkalmazható

Alkalmazások: A Trassputz trasszvakolat gúzoló régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok külső és belső falazatainak alapvakolás előtti fröcskölőanyaga. Közvetlenül a falazóelemekre hordjuk fel. Biztosítja a megfelelő tapadóerőt a falazóelemek és az alapvakolat között. Alkalmas mind a kézi, mind a gépi alapvakolatok felhordása előtti felület előkészítésre. Alkalmazásával a falfelület egyenletesen nedvszívó lesz.

A Trassputz VS feldolgozása: Az Trassputz VS trasszvakolat gúzolót az építkezés helyszínén keverjük össze vízzel. Keverése történhet betonkeverőben, horizontális keverővel (pl. PFT HM24), esetenként keverőgéppel (megfelelő keverőszárat használva) vagy kézzel. Felhordása hagyományos módon kézzel (kőművesserpenyővel), +5 °C és +25 °C közötti hőmérsékleten ajánlott. A javasolt rétegvastagság minimum 5 mm.

Kiemelt alkalmazások: Hagyományos és alacsony karbonkibocsátású kötőanyagának köszönhetően műemléki és „green building” épületek építésénén ajánlott.a könnyen mozgó részeket. A falfelületek nagyobb réseit, hornyait Trassputz trasszvakolattal kikenjük, hogy a felület közel egyenletes legyen. A Trassputz VS trasszvakolat gúzoló tervezett felhordása előtt a falfelületet a falazat nedvességtartalmától függően kell előnedvesíteni.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.