Cemix Eurosan H pórushidrofóbizáló alapozó - 1 L

A megadott Eurosan H pórushidrofóbizáló alapozó ár az 1 L-es kiszerelésre vonatkozik.

Bruttó eladási ár: 15 077 Ft/flakon (11 872 Ft + ÁFA)
Cikkszám: K00854150Állapot: Rendelhető
A feltüntetett ár kedvezményes webshop ár, nem tartalmazza a szállítás és a raklapok költségét.
Árak utoljára módosítva: 2023-02-06-14:49
0 flakon / raklap
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Nyomtatás

Az Eurosan H pórushidrofóbizáló alapozó felhasználásra kész, oldószermentes, oleáttartalmú alapozó.

Tulajdonságok

  • Páraáteresztő
  • Oldószermentes
  • Higítható

Előnyök

  • Környezetbarát
  • Permetezhető
  • Jó tapadást biztosít

Alkalmazások: Az Eurosan H pórushidrofóbizáló alapozó nedves, sóterhelt, talajszint feletti falazatok vakolás előtti felületkezelő anyaga. Meggátolja a falban lévő sóknak a frissen felvitt vakolatba jutását.

Kiemelt alkalmazások: WTA rendszer használatakor is alkalmazható.

Követelmények az alapfelülettel szemben, az Eurosan H felhordását megelőző műveletek: Az Eurosan H pórushidrofóbizálót olyan alapfelületekre hordjuk fel, amelyek megfelelő szilárdságúak, por- és szennyeződésmentesek. A meglévő vakolatot verjük le a nedvesedés szintje felett 0,5 m magasságig és távolítsuk el a laza fugarészeket. A falazatok hibáit a vakolás megkezdése előtt legalább három nappal ki kell javítani. El kell távolítani a könnyen mozgó részeket. A falfelületek nagyobb réseit, hornyait Eurosan AP kiegyenlítő vakolattal kikenjük, hogy a felület közel egyenletes legyen.

Az Eurosan H feldolgozása: Az Eurosan H pórushidrofóbizáló alapozót 1:9 arányban hígítjuk vízzel (1 rész Eurosan H pórushidrofóbizáló alapozó és 9 rész víz). A felhígított alapozót finom permet formájában juttatjuk a falra. Felhordása +5 °C és +25 °C közötti alapfelület- és levegőhőmérsékleten ajánlott. Közvetlen napsugárzásnak kitett felületre ne hordjuk fel! A munkát úgy kell szervezni, hogy az Eurosan VS gúzolót a még nedves felületre fel tudjuk vinni. A vízzel összekevert anyagot egy napon belül fel kell dolgozni! A megmaradt higított alapozót más célra felhasználni tilos!

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.