Cemix Eurosan W vízeloszlató alapozó - 25 kg

Az Eurosan W vízeloszlató alapozó egy gyárilag előkevert szárazhabarcs. A megadott ár bruttó ár.

Bruttó eladási ár: 17 348 Ft/zsák (13 660 Ft + ÁFA)
Cikkszám: K00550901Állapot: Rendelhető
A feltüntetett ár kedvezményes webshop ár, nem tartalmazza a szállítás és a raklapok költségét.
Árak utoljára módosítva: 2023-02-06-14:49
48 zsák / raklap
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Nyomtatás

Az Eurosan W vízeloszlató alapozó gyárilag előkevert szárazhabarcs, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt, vízzel kell összekeverni. Szulfátálló cement és műanyag diszperzió kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.

Tulajdonságok

  • Könnyen felhordható
  • Szulfátálló
  • Hidrofób tulajdonságú

Előnyök

  • Ecsettel is felhordható
  • Jó tapadást biztosít

Alkalmazások: Az Eurosan W vízeloszlató alapozó nedves, sóterhelt (pince és egyéb szigeteletlen), külső és belső, talajvízszint és draincsövezés alatti falazatok vakolás előtti felületkezelő anyaga. Alkalmazásával elérjük azt, hogy a talajvíz nem pontszerűen, hanem a teljes falfelületen eloszlatva, csökkentett nyomással érkezik a felújító vakolathoz. A víz a vakolatban elpárolog, így annak felülete nedvességmentes, optikailag kifogástalan képet mutat. Szulfátálló, 1 bar víznyomásnak ellenáll és hidrofób tulajdonságánál fogva megakadályozza a nedves falakból a falban lévő sók vakolatba történő átvándorlását.

Kiemelt alkalmazások: WTA rendszer használatakor is alkalmazható.

Követelmények az alapfelülettel szemben, az Eurosan W felhordását megelőző műveletek: Az Eurosan W vízeloszlató alapozót olyan alapfelületekre hordjuk fel, amelyek megfelelő szilárdságúak, por- és szennyeződésmentesek. A meglévő vakolatot verjük le a nedvesedés szintje felett 0,5 m magasságig és távolítsuk el a laza fugarészeket. A falazatok hibáit a vakolás megkezdése előtt legalább három nappal ki kell javítani. El kell távolítani a könnyen mozgó részeket. A falfelületek nagyobb réseit, hornyait Eurosan AP kiegyenlítő vakolattal kikenjük, hogy a felület közel egyenletes legyen.

Az Eurosan VS feldolgozása: Az Eurosan W vízelosztó alapozót az építkezés helyszínén keverjük össze vízzel. Keverése történhet keverőgéppel (megfelelő keverőszárat használva) vagy kézzel. 1 kg porkeverékhez kb. 0,4 l víz szükséges. Először mézsűrűségűre összekeverjük, majd néhány perces várakozás után ismét megkeverjük az anyagot. Felhordása +5 °C és +25 °C közötti hőmérsékleten ajánlott. Korongecsettel vagy teddy hengerrel, egyenletes, kitöltött fugákkal rendelkező falazatokra hordjuk fel, két rétegben, a talajszint felett 15-20 cm-es magasságig. Az első réteg megszáradása után kell a második réteget felhordani. Az Eurosan VS gúzolót rögtön a második réteg Eurosan W vízeloszlató alapozó nedves felületére, 50%-os borítottsággal hordjuk fel. A gúzolás után Eurosan EP szárítóvakolatot vagy WTA Eurosan UP alsóvakolatot és WTA Eurosan OP felsővakolatot használjunk. Egy zsák Eurosan W vízeloszlató alapozó szivárgó vizeknél kb. 10 m2 -re, víznyomásnál kb. 5 m2 -re elegendő.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.