Cemix WTA Eurosan OP gépi felsővakolat - 40 kg

Az Eurosan OP felsővakolat egy gyárilag előkevert szárazhabarcs. A megadott ár bruttó ár.

Bruttó eladási ár: 10 973 Ft/zsák (8 640 Ft + ÁFA)
Cikkszám: K00552401Állapot: Rendelhető
A feltüntetett ár kedvezményes webshop ár, nem tartalmazza a szállítás és a raklapok költségét.
Árak utoljára módosítva: 2023-02-06-14:49
30 zsák / raklap
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Nyomtatás

Az Eurosan OP felsővakolat gyárilag előkevert szárazhabarcs, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt, vízzel kell összekeverni. Szulfátálló cement és trassz kötőanyagot, nagy pórustartalmú ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.

Tulajdonságok

  • WTA előírásoknak megfelel
  • Nagy rétegvastagságban alkalmazható
  • Szulfátálló
  • Hidrofób tulajdonságú
  • Fokozott só- és vízterhelés esetén

Előnyök

  • Gépi felhordásra optimalizálva

Alkalmazások: A WTA Eurosan UP alsóvakolat kül- és beltéri, nedves, sóterhelt falazatok felújító vakolata. Alkalmas nagyobb egyenetlenségek, mélyedések kitöltésére a lábazatoknál a talajszint feletti felületeken. A WTA Eurosan UP alsóvakolatot min. 1 cm-es rétegvastagságban kell felhordani a WTA Eurosan OP felső-vakolat alapvakolataként.

Kiemelt alkalmazások: Műemléki besorolású épületek WTA minősítés szerinti felújításához.

Követelmények az alapfelülettel szemben, az Eurosan OP felhordását megelőző műveletek: A WTA Eurosan Op gépi felsővakolatot a megfelelően előkészített felületre felhordott, érdesre lehúzott felületű, só- és nedvességfoltmentesre száradt WTA Eurosan UP gépi vagy kézi alsóvakolatra hordjuk fel.

Az Eurosan OP feldolgozása: Az WTA Eurosan OP gépi alsóvakolatot az építkezés helyszínén keverjük össze vízzel. Keverése történhet betonkeverőben, horizontális keverővel (pl. PFT HM24), esetenként keverőgéppel (megfelelő keverőszárat használva) vagy kézzel. A keverési idő betonkeverőben kb. 5 perc. Felhordása hagyományos módon kézzel, +5 °C és +25 °C közötti hőmérsékleten ajánlott. Az WTA Eurosan OP gépi alsóvakolatot az építkezés helyszínén keverjük össze vízzel. A keverés és felhordás vakológéppel (pl. PFT G4), utókeverő használata mellett +5 °C és +25 °C közötti hőmérsékleten ajánlott A javasolt rétegvastagság min-i mum 20 mm. Ahol a falszerkezet nem egységes, ott az alapvakolat felső harmadába ágyazott vakolaterősítő üvegháló alkalmazását javasoljuk. Az elkészült felületet érdesre lehúzzuk. A vakolatot belső terekben kanálvágással el kell választani az aljzatbetontól. Meleg szeles időben vízpermetezéssel óvjuk a már megszilárdult vakolatot a gyors kiszáradástól. A kötésidő alatt az erős napsugárzástól és széltől védjük a felületet. A száradást követően, de legkésőbb egy héten belül Eurosan FP simítóvakolatot vagy jó páraáteresztő színezővakolatot (pl. Edelputz Extra, SilikatOLA, SiliconOLA) viszünk fel a felületre. Az egy hétnél hosszabb várakozási idő a hidrofób tulajdonság kialakulása miatt a következő réteg tapadását gyengíti. A legfelső rétegek páradiffúziós ellenállása legyen mindig kisebb, mint az alsó vakolatrétegeké

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.