LB-Knauf Eurosan AP eurosan kiegyenlítő vakolat - 40 kg

Az Eurosan AP kiegyenlítő vakolat gyárilag előkevert szárazhabarcs. A megadott ár bruttó ár.

5.182 Ft,-4.404 Ft,-/zsák
Cikkszám: K00551201Állapot: Rendelhető
Árak utoljára módosítva: 2020-06-17-07:57
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Nyomtatás

Az Eurosan AP kiegyenlítő vakolat gyárilag előkevert szárazhabarcs, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt, vízzel kell összekeverni. Szulfátálló cement kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.

Tulajdonságok

  • Könnyen felhordható
  • Szulfátálló
  • Állékony
  • Anyagszükséglet: kb. 11 kg/m2 1 cm-es rétegvastagság esetén

Előnyök

  • Változó rétegvastagságban alkalmazható

Alkalmazások:
Az Eurosan AP kiegyenlítő alapvakolat kül- és beltéri, nedves, nagy sóterhelésű falazatok durva egyenetlenségeinek kijavítására, rések, hornyok kitöltésére használható vakolat. A kiegyenlítő vakolatréteggel javított felületekre az Eurosan vakolatrendszer további rétegeiként az Eurosan UP alsóvakolat és Eurosan OP felsővakolat kerül.

Követelmények az alapfelülettel szemben, az Eurosan AP felhordását megelőző műveletek:
Az Eurosan AP kiegyenlítő vakolatot olyan alapfelületekre hordjuk fel, amelyek megfelelő szilárdságúak, por- és szennyeződésmentesek. A meglévő vakolatot verjük le a nedvesedés szintje felett 0,5 m magasságig és távolítsuk el a laza fugarészeket. A falazatok hibáit a vakolás megkezdése előtt legalább három nappal ki kell javítani. El kell távolítani a könnyen mozgó részeket.

Az Eurosan AP feldolgozása:
Az Eurosan AP kiegyenlítő vakolatot az építkezés helyszínén keverjük össze vízzel. Keverése történhet betonkeverőben, horizontális keverővel (pl. PFT HM24), esetenként keverőgéppel (megfelelő keverőszárat használva) vagy kézzel. A keverési idő betonkeverőben kb. 5 perc. Felhordása hagyományos módon kézzel, +5 °C és +25 °C közötti hőmérsékleten ajánlott. Meleg szeles időben vízpermetezéssel óvjuk a már megszilárdult vakolatot a gyors kiszáradástól. A kötésidő alatt az erős napsugárzástól és széltől védjük a felületet. Az Eurosan EP szárítóvakolatot vagy a WTA Eurosan UP gépi vagy kézi alsóvakolatot csak az Eurosan AP kiegyenlítő vakolat teljes száradása után szabad felhordani.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.