Cemix Renti javítóhabarcs - 25 kg

A Renti javítóhabarcs egy gyárilag előkevert száraz portermék. A megadott ár a 25 kg-os kiszerelésre vonatkozik.

Bruttó eladási ár: 13 691 Ft/zsák (10 780 Ft + ÁFA)
Cikkszám: K00617901Állapot: Rendelhető
A feltüntetett ár a gyártó telephelyén érvényes átadási ár.
Árak utoljára módosítva: 2023-02-06-14:49
48 zsák / raklap
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Nyomtatás

A Renti javítóhabarcs gyárilag előkevert száraz portermék, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt, vízzel kell összekeverni. Cement és mész kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.

Tulajdonságok

  • >5 N/mm² nyomószilárdság
  • 1,2 mm-es max. szemcseméret
  • Max. 10 mm rétegvastagság
  • Anyagszükséglet: kb. 2-6 kg/m²

Elônyök

  • Eltérő alapfelületek homogenizálására
  • Meglévő színezővakolatok újraszínezésénél
  • Felújító vakolaton is alkalmazható
  • Kiváló tapadású
  • Repedésáthidaló
  • Fehér

Alkalmazások: A Renti javítóhabarcs új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok falazatainak javító anyaga. Alkalmazható tapadóhídként vízszigeteléssel ellátott sima betonfelületeken, kis nedvszívású felületeken vagy a hőhidak elkerülése végett a szerkezetbe beépített extrudált polisztirol táblákon. Használhatjuk gyorsan száradó alapozó rétegként cementkötésű fagyapot (Heraklith) lemezeken. Régi, műgyantás vagy ásványi színezővakolatok felületének felújítására is alkalmas.

Követelmények az alapfelülettel szemben, a Renti felhordását megelőző műveletek:
A Renti javítóhabarcsot olyan alapfelületekre hordjuk fel, amelyek megfelelő szilárdságúak, por- és szennyeződésmentesek. Alkalmas tégla és beton elemekből készült falazatok, zsaluzott betonfelületek, fagyapot lapok (Heraklith), vakolt, és festett felületek bevonására. Felhordását megelőzően a festett falfelületeket (homlokzatfestékkel festett felületeket) magasnyomású tisztítóberendezéssel kell megtisztítani.

A Renti feldolgozása: A Renti javítóhabarcsot az építkezés helyszínén keverjük össze vízzel. Keverése történhet betonkeverőben, horizontális keverővel (pl. PFT HM24), esetenként keverőgéppel (megfelelő keverőszárat használva) vagy kézzel. A keverési idő betonkeverőben min. 5 perc. Felhordása simítóval vagy fogazott glettvassal, +5°C és +25°C közötti hőmérsékleten ajánlott. A keverés és felhordás történhet vakológéppel is (pl. PFT G4). Gépi feldolgozásánál a vakológép adottságait figyelembe véve járunk el, a bedolgozás itt fogazott glettvassal vagy fogazott kartecsnivel történik.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.