Cemix Renti Fein javítóhabarcs, finom - 25 kg

A Renti Fein finom javítóhabarcs egy gyárilag előkevert száraz portermék.

Bruttó eladási ár: 13 614 Ft/zsák (10 720 Ft + ÁFA)
Cikkszám: K00617911Állapot: Rendelhető
A feltüntetett ár kedvezményes webshop ár, nem tartalmazza a szállítás és a raklapok költségét.
Árak utoljára módosítva: 2023-02-06-14:49
48 zsák / raklap
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Nyomtatás

A Renti Fein finom javítóhabarcs gyárilag előkevert száraz portermék, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt, vízzel kell összekeverni. Cement és mész kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.

Tulajdonságok

  • >5 N/mm² nyomószilárdság
  • 0,6 mm-es max. szemcseméret
  • Max. 5 mm rétegvastagság
  • Anyagszükséglet: kb. 2-6 kg/m²

Elônyök

  • Eltérő alapfelületek homogenizálására
  • Meglévő színezővakolatok újraszínezésénél
  • Felújító vakolaton is alkalmazható
  • Kiváló tapadású
  • Repedésáthidaló
  • Fehér, finom szemcséjű

Alkalmazások: A Renti Fein finom javítóhabarcs új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok falazatainak javító anyaga. Alkalmazható tapadóhídként vízszigeteléssel ellátott sima betonfelületeken, kis nedvszívású felületeken vagy a hőhidak elkerülése végett a szerkezetbe beépített extrudált polisztirol táblákon. Használhatjuk gyorsan száradó alapozó rétegként cementkötésű fagyapot (pl. Heraklith) lemezeken. Régi, műgyantás vagy ásványi színezővakolatok felületének felújítására is alkalmas.

Követelmények az alapfelülettel szemben, a Renti Fein felhordását megelőző műveletek: A Renti Fein finom javítóhabarcsot olyan alapfelületekre hordjuk fel, amelyek megfelelő szilárdságúak, por- és szennyeződésmentesek. Alkalmas tégla és beton elemekből készült falazatok, zsaluzott betonfelületek, fagyapot lapok (pl. Heraklith), vakolt, és festett felületek bevonására. Felhordását megelőzően a festett falfelületeket (homlokzatfestékkel festett felületeket) magasnyomású tisztítóberendezéssel kell megtisztítani.

A Renti Fein feldolgozása: A Renti Fein finom javítóhabarcsot az építkezés helyszínén keverjük össze vízzel. Keverése történhet betonkeverőben, horizontális keverővel (pl. PFT HM24), esetenként keverőgéppel (megfelelő keverőszárat használva) vagy kézzel. A keverési idő betonkeverőben min. 5 perc. Felhordása simítóval vagy fogazott glettvassal, +5°C és +25°C közötti hőmérsékleten ajánlott. A keverés és felhordás történhet vakológéppel is (pl. PFT G4). Gépi feldolgozásánál a vakológép adottságait figyelembe véve járunk el, a bedolgozás itt fogazott glettvassal vagy fogazott kartecsnivel történik.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.