Cemix Premium Plus vékony alapvakolat pórusbetonra - 40 kg

A Premium Plus vékonyvakolat gyárilag előkevert szárazhabarcs. A megadott ár bruttó ár.

Bruttó eladási ár: 5 527 Ft/zsák (4 352 Ft + ÁFA)
Cikkszám: K00215041Állapot: Rendelhető
A feltüntetett ár kedvezményes webshop ár, nem tartalmazza a szállítás és a raklapok költségét.
Árak utoljára módosítva: 2023-02-06-14:49
30 zsák / raklap (A termékből csak egész raklap rendelhető, raklapbontás nem lehetséges.)
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Nyomtatás

A Premium Plus vékonyvakolat gyárilag előkevert szárazhabarcs, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt, vízzel kell összekeverni. Fehércement és mész kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.

Tulajdonságok

  • >5 N/mm² nyomószilárdság
  • 0,6 mm-es max. szemcseméret
  • 3-10 mm rétegvastagság
  • Anyagszükséglet: kb. 1,6 kg/m² mm-enként

Elônyök

  • Vékony rétegvastagságban felhordható
  • Fehér színű
  • Jó páraáteresztő képességű
  • Jól tapad
  • Anyagában simítható

Követelmények az alapfelülettel szemben, a Premium Plus felhordását megelőző műveletek:
A Premium Plus vékonyvakolatot olyan alapfelületekre hordjuk fel, amelyek megfelelő szilárdságúak, por és szennyeződésmentesek. A falazatok hibáit a vakolás megkezdése előtt legalább három nappal ki kell javítani. El kell távolítani a könnyen mozgó falrészeket. Alapvakolattal ki kell kenni a nagyobb repedéseket, vezetékek hornyait. Felhordását megelőzően min. 1 nappal, a falfelületek egyenletes szívóképességét és a megfelelő tapadóerőt szükség esetén Kontakt Poren pórusbeton alapozóval vagy Putzgrund alapozóval biztosítjuk.

A Premium Plus feldolgozása:
A Premium Plus vékonyvakolatot az építkezés helyszínén keverjük össze vízzel. Keverése történhet betonkeverőben, horizontális keverővel (pl. PFT HM24), esetenként keverőgéppel (megfelelő keverőszárat használva) vagy kézzel. Keverés után az anyagot pihentetjük kb. 5 percig, majd ismételten átkeverjük. Felhordása rozsdamentes acél simítóval, +5°C és +25°C közötti hőmérsékleten ajánlott. A javasolt rétegvastagság 3-10 mm. Ahol a falszerkezet nem egységes, ott az alapvakolat felső harmadába ágyazott vakolaterősítő üvegháló alkalmazását javasoljuk. A felhordott vakolatot rövid várakozási idő után szivacsoljuk, vagy igény szerint simára gletteljük. Meleg, szeles időben vízpermetezéssel óvjuk a már megszilárdult vakolatot a gyors kiszáradástól. A vakolt felület burkolható, festhető, tapétázható, nemesvakolattal bevonható.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.