LB-Knauf Simultan simítóvakolat - 40 kg

A Simultan kvarchomokos simítóvakolat egy gyárilag előkevert szárazhabarcs. A megadott ár bruttó ár.

3 104 Ft,-2 173 Ft,-/zsák
Cikkszám: K00236081Állapot: Rendelhető
Árak utoljára módosítva: 2021-07-21-09:03
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Nyomtatás

A Simultan kvarchomokos simítóvakolat gyárilag előkevert szárazhabarcs, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt, vízzel kell összekeverni. Cement és mész kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.

Tulajdonságok

  • CS II nyomószilárdság
  • 0,6 mm-es max. szemcseméret
  • kb. 3 mm rétegvastagság
  • Anyagszükséglet: kb. 3-5 kg/m²

Elônyök

  • Jó páraáteresztő képességű
  • Nagy szilárdságú
  • Kvarchomok alapanyagú

Alkalmazások:
A Simultan kvarchomokos simítóvakolat új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok külső és belső falazatainak páraáteresztő, simító vakolata. Kézi vagy gépi alapvakolatokra, ill. hagyományos módon készített alapvakolatokra hordható fel. Az ilyen módon elkészített felület festhető, tapétázható, vékonyvakolattal színezhető.

Követelmények az alapfelülettel szemben, a Simultan felhordását megelőző műveletek: Simultan kvarchomokos simítóvakolatot olyan alapvakolatokra hordjuk fel, amelyek megfelelő szilárdságúak, por- és szennyeződésmentesek. Felhordását megelőzően a falfelületek egyenletes nedvszívását előnedvesítéssel biztosítani kell.

A Simultan feldolgozása:
A Simultan kvarchomokos simítóvakolatot az építkezés helyszínén keverjük össze vízzel. Keverése történhet betonkeverőben, horizontális keverővel (pl. PFT HM24), esetenként keverőgéppel (megfelelő keverőszárat használva) vagy kézzel. Felhordása glettvassal, +5°C és +25°C közötti hőmérsékleten ajánlott. A javasolt rétegvastagságot az alapvakolat felületének minősége szabja meg. Amennyiben teljesen sima felület kialakítása az igény, úgy a felhordott simítóhabarcsot szivacsos dörzsölővel egyenletesen eldolgozzuk, majd a felületet átgletteljük

 

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.