Cemix CT-Mix finom betonjavító habarcs - 5 kg

A ReCon CT-Mix egy gyárilag előkevert javítóhabarcs. A megadott ár bruttó ár.

Bruttó eladási ár: 2 052 Ft/tasak (1 616 Ft + ÁFA)
Cikkszám: K00619785Állapot: Rendelhető
A feltüntetett ár kedvezményes webshop ár, nem tartalmazza a szállítás és a raklapok költségét.
Árak utoljára módosítva: 2023-02-06-14:49
96 tasak / raklap
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Nyomtatás

A ReCon CT-Mix gyárilag előkevert, cement és polimer tartalmú tixotróp javítóhabarcs max. 0,3 mm-es szemcsemérettel. A felhasználás előtt, vízzel kell összekeverni. Cement kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és speciális adalékokat tartalmaz.

Tulajdonságok

 • R3 osztályú javítóhabarcs
 • Kül- és beltéri felhasználás
 • Állékony
 • Anyagában besimítható
 • Anyagszükséglet: kb. 20 kg/m2 1 cm-es rétegvastagság esetén

Előnyök

 • Aljzatképzésre is alkalmas
 • Nagy kezdeti szilárdság
 • Magas tapadószilárdság
 • Könnyű feldolgozhatóság
 • Nagy rétegvastagság (3-12 mm)
 • Csekély repedési hajlam
 • A betonacél szempontjából ideális pH (12-13)

Alkalmazások:
Beton és vasbeton szerkezetek R3 osztályú javítására alkalmas nagyszilárdságú durva javítóhabarcs. Lakó-, ipari- és középületek beton felületeinek javítására, mint: hidak, felüljárók, vasbeton oszlopok, zsaluzott betonszerkezetek, kerítések, lábazatok, homlokzati elemek (párkány, ablakkeret, osztópárkány stb.), vasbeton aknák fala, beton aljzatok (burkolat fogadására), lejtésképzés kialakítása (terasz, medence, zuhanyzó stb.), attikák, mellvédfalak, parapet- és egyéb vasbeton panelek javítása. Alkalmazásával biztosítható a megfelelő betontakarás és a felület finom kiegyenlítése.

Követelmények az alapfelülettel szemben, a ReCon CT-Mix felhordását megelőző műveletek:
A betonfelület legyen megfelelő szilárdságú, por- és szennyeződésmentes (zsaluzott felületek esetén a formaleválasztó olajat el kell távolítani!). A károsítókkal telített, roncsolódott, málló, porló részeket el kell távolítani. A betonacélokat a szükséges mértékig fel kell tárni és a felületét a korrodált részektől mechanikai úton meg kell tisztítani, különben nem biztosítható az elvárt tapadás. A fém és az ásványi felületi részeket is ReCon Kontakt CT tapadóhíddal kell előkezelni. A rozsdás betonacélt ill. a nem megfelelő tisztaságú betonfelületet mechanikai módszerrel (pl. homokfúvás) meg kell tisztítani és a szerkezetet elő kell nedvesíteni, majd Kontakt CT tapadóhíddal átkenni. A Recon CT-Mix betonjavító habarcsot a friss tapadóhídra kell felhordani. Amennyiben CT-Max alapfelületre hordjuk fel a finom javítóanyagot, úgy azt a friss felületre tegyük, ellenkező esetben ismét Kontakt CT tapadóhíd használata szükséges.

A ReCon CT-Mix feldolgozása:
Közvetlen a felhasználás előtt az anyagot a hozzáadott vízzel, kézi keverőgéppel csomómentesre keverjük (max. 600 ford/ perc). 5 percig állni hagyjuk, és még egyszer átkeverjük. Megfelelő rozsdamentes szerszámmal a kívánt rétegvastagságban dolgozzuk fel az alapfelületre. Mindig friss réteget a frissre hordjuk fel. Ügyeljünk a megfelelő tömörítettségre és üregmentességre.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.