LB-Knauf M5 Klinker szürke klinkerhabarcs Hf 50 - 40 kg

Az LB-knauf M5 Klinkerhabarcs egy gyárilag előkevert szárazhabarcs. A megadott ár bruttó ár.

3 932 Ft,-2 752 Ft,-/zsák
Cikkszám: K00415031Állapot: Rendelhető
Árak utoljára módosítva: 2021-07-21-09:03
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Nyomtatás

Az M5 Klinkerhabarcs gyárilag előkevert szárazhabarcs, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt vízzel kell összekeverni. Cement kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.

Alkalmazások
Az M5 Klinkerhabarcs új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok klinkertégla (tömörre égetett, kis nedvességfelvétellel rendelkező téglák), mészhomok tégla falazatainak falazó- és fugázóanyaga. Kül- és beltérben egyaránt alkalmazható, fagyálló

Tulajdonságok

  • >5 N/mm² nyomószilárdság
  • 2 mm-es max. szemcseméret • 8-15 mm rétegvastagság

Elônyök

  • Környezeti hatásoknak ellenálló
  • Jól bedolgozható
  • Fagyálló
  • Kis vízfelvételű falazóelemekhez is
  • Kézi és gépi feldolgozhatóságú

Követelmények az alapfelülettel szemben, az M5 Klinker felhordását megelőző műveletek:
Az M5 Klinkerhabarcs felhasználásánál a fogadófelületet és a falazóelemeket a tervezői és a falazóelem gyártói előírásoknak megfelelően kell előkészíteni.

Az M5 Klinker feldolgozása:
Az M5 Klinkerhabarcsot az építkezés helyszínén keverjük össze vízzel. Keverése történhet betonkeverőben, horizontális keverővel (pl. PFT HM24), kézi keverőgéppel (megfelelő keverőszárat használva) vagy kézzel. Felhordása kézzel, hagyományos kőműves szerszámokkal, a falazási technológia betartásával, +5°C és +25°C közötti hőmérsékleten ajánlott. A javasolt rétegvastagság 8-15 mm. A falazatok elkészítésénél mindig vegyük figyelembe a falazóelem gyártójának műszaki előírásait. Ha a falazóelem gyártó másként nem rendelkezik, akkor egyaránt töltsük ki a vízszintes és a függőleges fugákat.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.