LB-Knauf EpoxiCol 2K - 7 kg

A LB-Knauf EpoxiCol 2K egy kétkomponensű, oldószermentes, vízzel emulgeálható, színes epoxi fugázó- és ragasztóanyag. A megadott ár a 7 kg-os kiszerelésre vonatkozik.

24 590 Ft,-20 902 Ft,-/vödör
Cikkszám: K00668101Állapot: Rendelhető
Árak utoljára módosítva: 2021-07-21-09:03
E termék vásárlása esetén fontos tudni, hogy a jogszabály rendelkezése szerint a fogyasztót nem illeti meg az indokolás nélküli elállási jog.
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Nyomtatás

Termék leírás

Kétkomponensű, oldószermentes, vízzel emulgeálható, színes epoxi fugázó- és ragasztóanyag. Fagyálló, ellenáll a vegyi anyagoknak, savaknak és lúgoknak.

Műszaki adatok

  • Tartósan rugalmas
  • Fokozott vegyi ellenálló-képességű
  • Több színben
  • Kiadósság: 0,5-1 kg/m2

Előnyök

  • Oldószermentes
  • Vízzáró
  • Vegyszerálló
  • Kopásálló

Alkalmazások

Használható új és felújító fugázóként és ragasztóként kerámiaburkolat esetében oldalfalaknál- és padlóknál, üvegmozaiknál és üvegtéglánál, termálfürdőkben, uszodában, élelmiszeriparban, mezőgazdasági létesítményeknél, laboratóriumban, erkélyeken és teraszokon kül- és beltérben.

Feldolgozás

Követelmények az alapfelülettel szemben, az LB-Knauf EpoxiCol 2K felhordását megelőző műveletek A burkolatragasztó maradékot el kell távolítani. A fugázást csak a ragasztó teljes kiszáradása után szabad megkezdeni. Régi fugák felújításánál a málló régi fugahabarcsot ki kell kaparni, és az egyéb szennyeződéseket maradéktalanul el kell távolítani. Az alapfelület legyen megfelelően szilárd, száraz, por és szennyeződésmentes.

A két gyanta komponenst a megadott keverési aránynak megfelelően összekeverjük, majd hozzáadjuk a vödörben lévő porkeverékhez. Lassú fordulatú (max. 400 ford./perc) keverővel megkeverjük. Mindig csak annyi fúgahabarcsot keverjünk össze, amennyit a megadott bedolgozási időn belül fel tudunk használni. Keverési idő az eredeti vödörben min. 2 perc, majd a keveréket egy másik edénybe töltve még újbóli átkeveréssel válik az anyag bedolgozásra alkalmassá. Szükség estén a bedolgozhatóság megkönnyítésére kis mennyiségű víz (max. 10 ml/kg) hozzáadása megengedett. A fugázó felhordása a burkolási gyakorlatban szokásos eljárásnak megfelelően fugázó gumival vagy fugázó szivaccsal történik. A burkolólapok felületét a fugázást követően vizes viszkóz szivaccsal tisztítjuk meg. A ragasztó felhordása a burkolási gyakorlatban szokásos eljárásnak megfelelően 3-8 mm-es fogazott simítóval történik. EpoxiCol habarcs felhordásakor az alapfelület hőmérséklete legalább +10 °C legyen! Az így elkészített felület 24 óra múlva járható, 3 nap után terhelhető, 7 nap után vegyszerálló.

 

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.